Medialle

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen.

MLL on avoin ja valtakunnallinen järjestö, jonka päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. MLL:n paikallisyhdistykset tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden osallistua toimintaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa.

Paikallisyhdistyksemme toimii Loimaan alueella MLL:n arvojen, toimintaperiaatteiden ja liittokokouksessa määriteltyjen linjausten mukaan ja edistää jäsentensä valitsemilla tavoilla lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Paikallisyhdistyksen toimintaa ohjaavat myös yhdessä sovitut ja MLL:n keskusjärjestön hyväksymät säännöt.

Yhteydenotot: puheenjohtaja Raisa Kankaanpää p. 0400761448, raisa.kankaanpaa@gmail.com

tietoa yhdistyksestä

yhteystiedot