PAIKALLISET JÄSENEDUT 2021

Edun saat esittämällä jäsenkortin kassalla!

Bar & Grill Lanko (Vesikoskenkatu 13)
UUSI ETU! lasten annokset -10 %

Loimaan teatteri (Juvantie 11)
2 euron alennus lasten ja nuorten näytöksien pääsylipuista.

Maatalousmuseo Sarka (Vanhainkirkontie 383)
2 euron alennus näyttelyn pääsymaksusta. Jäsenkortilla alennuksen saa koko perhe, alle 15 vuotiaat veloituksetta. Museon ravintolassa alle 7-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, 7-10 vuotiaat puoleen hintaan.

Hoitola LemonSpa (Palininkatu)
hoidot -10 %

Hoitohuone Saraste (Metsämaantie 290)
Aromahieronta 60 min 45 € (norm. 50 €), intialainen päähieronta 30 min. 25 € (norm. 30 €)

Susannan hyvinvointi (Vesikoskenkatu 3)
Puhdistava ja voimaannuttava Ion Detox Spa-hoito 50 € (norm. 55 €)

Optikko Kirkassilmä (Heimolinnankatu 14)
aurinkolasit lapsille ja aikuisille -30 %, koululaisille ja opiskelijoille kehyksistä ja linsseistä -50 %

Silmäasema Silmäoptiikka Riipinen (Vesikoskenkatu 3)
silmä- ja aurinkolasit -25 % ja piilolinssituotteet -20%

Annemari´s sisustusliike (Vanha Vesikosken koulu, Ahjonkatu 3)
kankaat -15 %

Parturi-kampaamo-myymälä Tazzi (Vesikoskenkatu 20)
tuotteet -10 %, leikkaukset ja erikoishoitokäsittelyt -10 %

Paakarin Puusti (Viljavarastontie 6)
leipomotuotteet -10 %

Cafe Hannana (Kauppalankatu 2)
jäätelöannokset ja erikoiskahvit - 10 %

Catering Jenni Kokkosuo / Loimaan Juhlapalvelu (Tampereentie 51)
ristiäis- ja rippijuhlatarjoilut -10 %

Lisäksi Tiinan Kukassa on myynnissä MLL:n kannatustuotteita

JÄSENKAMPANJA 2021

Vuonna 2021 jäsenmaksu 25 € ja lasten jäsenmaksu 0 € (alle 18-v)

Liittymislahjaksi jokainen uusi jäsen (myös lapsi) saa 5 € arvoisen lahjakortin Loimaan teatteriin.

Lahjakortin voi käyttää esityskaudella 2021 pääsylippuun tai kahvioon Loimaan teatterilla (Juvantie 11) tai Kertunmäen kesäteatterissa (Oripääntie 355). Lahjakortit postitetaan n. 2-3 viikon kuluessa liittymisestä.

Lisäksi arvomme vuoden lopussa kaikkien jäsenten kesken MLL:n kannatustuotteita.

LIITY MUKAAN TÄSTÄ

MIKSI LIITTYÄ MLL:N JÄSENEKSI?

MLL Loimaan kaupungin yhdistyksen jäsenenä tuet tärkeää vapaaehtoistyötämme loimaalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyväksi! Yhdessä voimme vaikuttaa enemmän!

Tänäkin vuonna tuet kanssamme mm. Marskin leikkipuistotoimintaa, Loimaan neuvolan Vahvuutta vanhemmuuteen-ryhmää ja yläkoulujen tärkeää tukioppilastoimintaa.

Jäsenenä saat alennuksia mm. kannatustuotteista ja majoitut edullisesti Ikaalisten kylpylän lomahuoneistossa. Jäsenkortilla saat rahanarvoisia etuja paikallisilta jäsenetuliikkeiltä ja tuet kanssamme myös paikallisia yrityksiä.

Jäsenenä mahdollistat monien koko perheen tapahtumien ja retkien toteutumista, kun korona-ajan ohjeistukset sallivat niitä jälleen järjestää.

MLL:n jäsenenä saat 4 krt vuodessa ilmestyvän Lapsemme-lehden ja käytössäsi on OmaMLL-palvelu, jonka kautta voit ladata mobiilijäsenkortin, maksaa jäsenmaksun ja päivittää yhteystietosi. OmaMLL-palvelusta löydät näppärästi myös paikalliset ja valtakunnalliset MLL:n jäsenedut.

MLL:n mobiilijäsenkortti on helppo pitää aina mukana matkassa! Tutustu palveluun https://mll.fi/omamll

KIITOS JOS OLET JO JÄSENEMME! <3

SUOSITTELE YSTÄVÄLLESI MLL LOIMAAN JÄSENYYTTÄ JA VOITA 2 HENGEN LIPPUPAKETTI LOIMAAN TEATTERILLE!

Kun ystäväsi liittyy suosituksestasi MLL Loimaan jäseneksi ajalla 01.-31.05.2021, osallistutte yhdessä 2 hengen lippupaketin arvontaan. Arvontaa varten suosittelijan yhteystiedot tulee lähettää 31.5.2021 mennessä loimaan.yhdistys@mll.fi Palkintoliput voi käyttää Loimaan teatterin vapaavalintaiseen esitykseen Kertunmäen kesäteatterissa/Loimaan teatterissa 31.12.2021 mennessä.