Kirppikset

MLL:n perinteistä Kevätkirppistä ei järjestetä keväällä 2021. Seuraa tiedotteluamme!

Syyskirppis 2017 kuva: Raisa Kankaanpää
Syyskirppis 2017: "Novidan merkonomi-opiskelijat pitivät kahviota" kuva: Raisa Kankaanpää
Syyskirppis 2017: "Eelis 5 v. ja nalle" kuva: Raisa Kankaanpää

Kevätkirppis 2017, kuva: Heidi Kannisto

2016 Syyskirppis pidettiin 1.10. ent. Tiimarin tiloissa Loimaan keskustassa.
2016 Syyskirppis pidettiin 1.10. ent. Tiimarin tiloissa Loimaan keskustassa
2016 Syyskirppiksellä tarjosimme lapsille kasvomaalausta ja ilmapalloja.
MammaMarakatti vierailulla vuoden 2016 Syyskirppiksellä.

kuvat: Raisa Kankaanpää

Suositut lastenvaate- ja lastentarvikekirppikset

Yhdistyksemme järjestää keväisin ja syksyisin lastenvaate- ja tarvikekirppiksiä. Myyntipöydät varataan etukäteen ja maksetaan paikan päällä. Paikkoja voivat varata sekä jäsenet että ei-jäsenet. MLL:n kirppiksillä myydään lastenvaatteiden lisäksi leluja, harrastusvälineitä ja lastenhoitoon liittyviä tarvikkeita sekä odotusvaatteita ja  -tarvikkeita. Paikalla on keskimäärin 25-35 myyjää.

Kirppisten yhteydessä on perinteisesti MLL:n toiminnan esittelyä ja tietoa tulevista tapahtumista, mahdollisuus liittyä MLL:n jäseneksi sekä monipuolista ohjelmaa lapsille!

TERVETULOA MYYMÄÄN JA TEKEMÄÄN HYVIÄ LÖYTÖJÄ!