Tapahtumat ja retket

Mahtava 2017 syntyneiden vauvatapaaminen!

Maaliskuussa kokoontuivat osa Suomi100-vuonna syntyneistä Loimaalaislapsista. Kuvassa 22 lasta vanhempineen vauvamiittingissä Telkänpesän tiloissa.

Yhdessä olemme enemmän!

MLL:n Varsinais-Suomen piiri järjesti 5.10. Hirvikosken yhtenäiskoululla MLL:n Loimaan seudun paikallisyhdistysten seututapaamisen. Illan aikana kuultiin MLL Pöytyän, MLL Vampulan, MLL Koski TL:n, MLL Mellilän ja MLL Loimaan kaupungin yhdistysten kuulumisia ja maisteltiin herkullisia irakilaisia ja kurdilaisia ruokia loimaalaisten Khalegdad Anwarin ja Mahmoud Mohammadin valmistamina.

Kiitos kaikille illassa mukana olleille ihanille vapaaehtoisille sekä Hirvikosken Yhtenäiskoulun väelle tilajärjestelyistä

kuva: Raisa Kankaanpää

Herra Hakkarainen ja Masa Marsu, kuva: Mirkku Merimaa
Kevätkirppis 2016, kuvassa Sofia ja Maija
Kevätkirppis 2016, kuvassa Marika ja Salla

Järjestämme virkistystoimintana lapsiperheille tarpeellisia ja mieluisia tapahtumia, kuten lastenvaate- ja lastentarvikekirppikset keväisin ja syksyisin. Pyrimme antamaan perheille mahdollisuuksia yhteiseen vapaa-ajan viettoon. Järjestämme retkiä ja tapahtumia koko perheelle.

Otamme mielellämme toiveitanne vastaan kiinnostavien tapahtumien järjestämiseksi!