Leikkipuisto

"Viimeisimmän tiedotteen koskien koronaohjeistusta puistotoiminnan osalta, löydät vasemmasta reunasta. Klikkaamalla kuvaa, saat sen suurennoksena."

- puistovastaava Sofia Heikelä

PUISTOTOIMINNAN YLEISOHJEITA:

MLL:n leikinohjaaja on paikalla ma-pe klo 10-12 (puisto kiinni la-su ja pyhät).

Vastaavana leikinohjaajana toimii Susanna Huolman p. 045-323 8388 (ma-pe klo 10-12).

Leikinohjaajan ollessa paikalla arkisin klo 10-12 leikinohjaajan esille nostamat hiekkalelut ovat lasten käytettävissä. Leikinohjaajalla on oikeus kerätä puiston käyttäjiltä yhteytiedot mahdollisten koronatartuntaketjujen selvittämiseksi.

Leikinohjaajan valvontaan voi jättää 3-6-vuotiaan lapsen pientä puistomaksua vastaan.

Yhdistys on vakuuttanut hoitoon jätetyt lapset. Toiminta-aikana, arkisin klo 10-12, kouluikäiset ilman huoltajaa tulevat lapset ohjataan leikkimään muille keskustan alueen avoimille lähiliikuntapaikoille.

Leikinohjaajan valvonnassa voi olla kerrallaan enintään 7 lasta.

Mukaan ei tule ottaa omia eväitä, oman vesipullon tuominen on suotavaa.

Puistomaksu on loimaalaiselle lapselle 2€, sisarukselle 1€ ja ulkopaikkakuntalaiselle 5 €.

Puistotoiminnan pakkasraja on -15 astetta. Hoitoon jätetyillä lapsilla tulee olla säänmukainen vaatetus kaikkina vuodenaikoina. Puisto ei ole avoinna kovalla pakkasella, rankkasateella tai myrskysäällä. Kovalla sateella leikkitelineet voivat olla vaarallisen liukkaita. Säävarauksen tarkoitus on varmistaa puiston asiakkaiden viihtyvyys ja turvallisuus.

MARSKIN LEIKKIKENTTÄ sijaitsee Loimaan keskustassa, kaupunginkirjaston vieressä,

os. Kauppalankatu 17, 32200 Loimaa.

TERVETULOA PUISTOILEMAAN!

Palvelun tarjoavat Loimaan kaupungin varhaiskasvatuspalvelut ja MLL Loimaa.

Lisätiedot:
loimaan.yhdistys@mll.fi