Leikkipuisto

TIEDOTE 31.03.2021

MLL:N LEIKKIPUISTOTOIMINNAN KESKEYTYSTÄ JATKETAAN 26.4. ASTI LOIMAAN KAUPUNGIN VARHAISKASVATUSPALVELUIDEN JA LOIMAAN KAUPUNGIN KORONAEPIDEMIA KOORDINAATIOTYÖRYHMÄN YHTEISELLÄ PÄÄTÖKSELLÄ.

LISÄTIEDOT:

loimaan.yhdistys@mll.fi

heidi.kauti@loimaa.fi

Tiedotamme ajankohtaisista koronaohjeistuksista ja toiminnasta lisää tällä sivulla, yhdistyksen Facebook-sivulla sekä Marskin leikkikentän ilmoitustaululla. Seuraa tiedotteluamme!

TIEDOTE 1.3.2021

01.03.2021 lähtien leikinohjaaja voi ottaa hoitoon enintään 5 lasta, yleisen kokoontumisrajan ollessa 6 henkilöä. Puistotoiminnan aikana ma-pe klo 10-12 puisto on vain leikinohjaajan ja hoitoonjätettyjen lasten käytössä. Puistotoiminnan päätyttyä puisto on perheiden ja ulkoilijoiden vapaassa käytössä. Sekä leikinohjaajalla että vanhemmilla jotka tuovat lapsensa hoitoon on maksisuositus.

PUISTOTOIMINNAN OHJEITA:

MLL:n leikinohjaaja on paikalla ma-pe klo 10-12 (puisto kiinni la-su ja pyhät).

Vastaavana leikinohjaajana toimii Susanna Huolman p. 045-323 8388 (ma-pe klo 10-12).

Leikinohjaajan ollessa paikalla leikkipuiston lelut ja leikkimökki ovat lasten käytettävissä. Leikinohjaajan valvontaan voi jättää 3-6-vuotiaan lapsen pientä puistomaksua vastaan. Yhdistys on vakuuttanut hoitoon jätetyt lapset.

Leikinohjaajan valvonnassa voi olla kerrallaan enintään 5 lasta. Mukaan ei tule ottaa omia eväitä.

Puistomaksu on loimaalaiselle lapselle 2€, sisarukselle 1€ ja ulkopaikkakuntalaiselle 5 €.

Puistossa voi olla samaan aikaan korkeintaan 6 henkilöä. Aikuisilla maskisuositus. Tulettehan puistoon vain terveenä.

HUOM! PUISTOTOIMINNAN PAKKASRAJA ON -15 ASTETTA

Hoitoon jätetyillä lapsilla tulee olla säänmukainen, lämmin vaatetus. Puisto ei ole avoinna kovalla pakkasella, rankkasateella tai myrskysäällä. Kovalla sateella leikkitelineet voivat olla vaarallisen liukkaita. Säävarauksen tarkoitus on varmistaa puiston asiakkaiden viihtyvyys ja turvallisuus.

Palvelun tarjoavat Loimaan kaupungin varhaiskasvatuspalvelut ja MLL Loimaa.

Lisätiedot:
loimaan.yhdistys@mll.fi