Leikkipuisto

HUOM!! Marskin leikkipuistotoiminta jää tauolle 31.5.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja teemme päätöksen kesätoiminnasta toukokuun aikana. Seuraa tiedotteluamme! Lisätiedot: loimaan.yhdistys@mll.fi / tiedote 23.3.

- MLL:N LEIKKIPUISTOTOIMINTAA YMPÄRI VUODEN -

01.01.2020 lukien MLL:n leikinohjaaja on paikalla ma-pe klo 10-13 (puisto kiinni la-su ja pyhät).

Vastaavana leikinohjaajana toimii Susanna Huolman.

Leikinohjaajan ollessa paikalla kaikki leikkipuiston lelut ja leikkimökki ovat lasten käytettävissä. Leikinohjaajan valvontaan voi jättää 3-6-vuotiaan lapsen pientä puistomaksua vastaan. Yhdistys on vakuuttanut hoitoon tuodut lapset. Leikinohjaajan valvonnassa voi kerralla olla enintään 13 lasta.

Puistomaksu on loimaalaiselle lapselle 2€, sisarukselle 1€ ja ulkopaikkakuntalaiselle 5 €.

Lisäksi kaikki alle kouluikäiset ovat tervetulleita puistoon leikkimään yhdessä oman aikuisen valvonnassa maksutta. Yhdistyksen vakuutus ei ole tällöin voimassa, vaan lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

HUOM! PUISTOTOIMINNAN PAKKASRAJA ON -15 ASTETTA.

Hoitoon jätetyillä lapsilla tulee olla säänmukainen vaatetus ja kesäkaudella tarvittaessa evästä ja juomaa mukana. Puisto ei ole avoinna kovalla pakkasella, rankkasateella tai myrskysäällä. Kovalla sateella leikkitelineet voivat olla vaarallisen liukkaita. Säävarauksen tarkoitus on varmistaa puiston asiakkaiden viihtyvyys ja turvallisuus.

RYHMÄVIERAILUT

Puistoon saapuvia päiväkotiryhmiä ym. pyydetään ystävällisesti ilmoittamaaan tulostaan ennakkoon leikinohjaajalle numeroo 045-323 8388 (ma-pe klo 10-13).

Palvelun tarjoavat Loimaan kaupungin varhaiskasvatuspalvelut ja MLL Loimaa.

Leikkipuiston toimintaperiaatteet

PDF-tiedostotietosuojaseloste_marski.pdf (33 kB)