JÄSENKAMPANJA 2021

Vuonna 2021 jäsenmaksu 25 € ja lasten jäsenmaksu 0 € (alle 18-v)

Liittymislahjaksi jokainen uusi jäsen (myös lapsi) saa 5 € arvoisen lahjakortin Loimaan teatteriin.

Lahjakortin voi käyttää esityskaudella 2021 pääsylippuun tai kahvioon Loimaan teatterilla (Juvantie 11) tai Kertunmäen kesäteatterissa (Oripääntie 355). Lahjakortit postitetaan n. 2-3 viikon kuluessa liittymisestä.

Lisäksi arvomme vuoden lopussa kaikkien jäsenten kesken MLL:n kannatustuotteita.

LIITY MUKAAN TÄSTÄ

MIKSI LIITTYÄ MLL:N JÄSENEKSI?

MLL Loimaan kaupungin yhdistyksen jäsenenä tuet tärkeää vapaaehtoistyötämme loimaalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyväksi! Yhdessä voimme vaikuttaa enemmän!

Tänäkin vuonna tuet kanssamme mm. Marskin leikkipuistotoimintaa, Loimaan neuvolan Vahvuutta vanhemmuuteen-ryhmää ja yläkoulujen tärkeää tukioppilastoimintaa.

Jäsenenä saat alennuksia mm. kannatustuotteista ja majoitut edullisesti Ikaalisten kylpylän lomahuoneistossa. Jäsenkortilla saat rahanarvoisia etuja paikallisilta jäsenetuliikkeiltä ja tuet kanssamme myös paikallisia yrityksiä.

Jäsenenä mahdollistat monien koko perheen tapahtumien ja retkien toteutumista, kun korona-ajan ohjeistukset sallivat niitä jälleen järjestää.

MLL:n jäsenenä saat 4 krt vuodessa ilmestyvän Lapsemme-lehden ja käytössäsi on OmaMLL-palvelu, jonka kautta voit ladata mobiilijäsenkortin, maksaa jäsenmaksun ja päivittää yhteystietosi. OmaMLL-palvelusta löydät näppärästi myös paikalliset ja valtakunnalliset MLL:n jäsenedut.

MLL:n mobiilijäsenkortti on helppo pitää aina mukana matkassa! Tutustu palveluun https://mll.fi/omamll

KIITOS JOS OLET JO JÄSENEMME! <3