TIEDOTE 12.7.2021 ALKAEN LEIKKIPUISTOTOIMINNAN RAJOITUKSEN MUUTTUVAT!

10.7.2021

TIEDOTE 12.7.2021

MLL:N LEIKKIPUISTOTOIMINTAA KOSKEVAT RAJOITUKSET MUUTTUVAT!

PUISTOTOIMINNAN AIKANA MA-PE KLO 10-12 PUISTO ON VAPAASSA KÄYTÖSSÄ. LEIKINOHJAAJA OTTAA YHDELTÄ SEURUEESTA YHTEYSTIEDOT YLÖS, MAHDOLLISTEN TARTUNTAKETJUJEN SELVITTÄMISTÄ VARTEN.

LEIKINOHJAAJA VOI OTTAA HOITOON ENINTÄÄN 7 LASTA.

TULETTEHAN PUISTOON VAIN TERVEENÄ. TURHIA LÄHIKONTAKTEJA TULEE VÄLTTÄÄ.

LEIKINOHJAAJA NOSTAA ESILLE KO. PÄIVÄNÄ KÄYTÖSSÄ OLEVAT HEIKKALELUT. MUIDEN LELUJEN OSALTA NE PYYHITÄÄN DESINFIOIVALLA PYYHKEELLÄ KÄYTÖN JÄLKEEN. LEIKINOHJAAJA OPASTAA PUISTON KÄYTTÄJIÄ TARVITTAESSA.

MUKAAN EI TULE OTTAA OMIA EVÄITÄ, OMA VESIPULLO SUOTAVAA. LAPSELLA TULEE OLLA MUKANA SÄÄNMUKAINEN VAATETUS, KESÄLLÄ PÄÄHINE JA TARVITTAESSA AURINKORASVAA.

TOIVOMME, ETTÄ HOITOMAKSU TUOTAISIIN LEIKINOHJAAJALLE TASARAHANA. HOITOMAKSU LOIMAALAISELTA LAPSELTA ON 2 €, SISARUKSELTA 1 € JA ULKOPAIKKAKUNTALAISELTA 5 €.

TIEDOTAMME AJANKOHTAISISTA KORONAOHJEISTUKSISTA JA TOIMINNASTA LISÄÄ TÄLLÄ SIVULLA, FACEBOOKISSA JA MARSKIN LEIKKIKENTÄN ILMOITUSTAULULLA. SEURAA ILMOITTELUAMME!

MARSKIN LEIKKIKENTTÄ sijaitsee Loimaan keskustassa, kaupunginkirjaston vieressä, os. Kauppalankatu 17, 32200 Loimaa.

LISÄTIEDOT:

loimaan.yhdistys@mll.fi