MLL:N LEIKKIPUISTOTOIMINNAN KESÄ 2021

28.5.2021

TIEDOTE 28.05.2021

MLL:N LEIKKIPUISTOTOIMINTA KÄYNNISTYY 01.06.2021 - TERVETULOA!

PUISTOTOIMINNAN AIKANA MA-PE KLO 10-12 PUISTO ON VAIN LEIKINOHJAAJAN JA HOITOONJÄTETTYJEN LASTEN KÄYTÖSSÄ. PUISTOTOIMINNAN PÄÄTYTTYÄ PUISTO ON JÄLLEEN PERHEIDEN JA ULKOILIJOIDEN VAPAASSA KÄYTÖSSÄ.

LEIKINOHJAAJA VOI OTTAA HOITOON ENINTÄÄN 7 LASTA.

LEIKINOHJAAJALLA JA VANHEMMILLA JOTKA TUOVAT LAPSENSA PUISTOON HOITOON ON MASKISUOSITUS. TULETTEHAN PUISTOON VAIN TERVEENÄ.

MUKAAN EI TULE OTTAA OMIA EVÄITÄ, OMA VESIPULLO SUOTAVAA. LAPSELLA TULEE OLLA MUKANA SÄÄNMUKAINEN VAATETUS, KESÄLLÄ PÄÄHINE JA TARVITTAESSA AURINKORASVAA.

TOIVOMME, ETTÄ HOITOMAKSU TUOTAISIIN LEIKINOHJAAJALLE TASARAHANA. HOITOMAKSU LOIMAALAISELTA LAPSELTA ON 2 €, SISARUKSELTA 1 € JA ULKOPAIKKAKUNTALAISELTA 5 €.

TOIVOMUS PUISTON KÄYTTÄJILLE!

Puistotoiminnassa noudatamme opetushallituksen ohjeistusta:

"Muiden kuin lasten sekä koulun ja varhaiskasvatuksen henkilökunnan oleskelua koulun tai varhaiskasvatuksen alueella vältetään. Kunkin yksikön pitää määritellä omaan tilanteeseensa sopivat käytännöt ja ohjeistaa
perheitä toimimaan niiden mukaisesti."

Toivomme tämän vuoksi, että perheet, joiden lapset eivät ole mukana varhaiskasvatuksen puistotoiminnassa, käyttäisivät puistoa toiminta-ajan ulkopuolella. Toiminta-aika on ma-pe klo 10-12.

TIEDOTAMME AJANKOHTAISISTA KORONAOHJEISTUKSISTA JA TOIMINNASTA LISÄÄ TÄLLÄ SIVULLA, FACEBOOKISSA JA MARSKIN LEIKKIKENTÄN ILMOITUSTAULULLA. SEURAA ILMOITTELUAMME!

MARSKIN LEIKKIKENTTÄ sijaitsee Loimaan keskustassa, kaupunginkirjaston vieressä, os. Kauppalankatu 17, 32200 Loimaa.

LISÄTIEDOT:

loimaan.yhdistys@mll.fi