Jäsenmaksulaskujen postituksessa on ilmennyt häiriöitä

20.2.2021

MLL:n Keskusjärjestö tiedottaa 16.02.2021:

"Jäsenmaksukirjeitä liikkeelle paikallisyhdistyksen nimellä!

Jäsenmaksujen postituksessa on tapahtunut valitettava virhe, jonka vuoksi kirjeiden osoitekentässä on jäsenen nimen sijaan yhdistyksen nimi, mutta jäsenen osoite.

Kirjeessä on jäsenmaksulasku, joten sitä ei tarvitse toimittaa yhdistykselle tai palauttaa lähettäjälle. Jäsenille, jotka eivät ole maksaneet laskuaan 11.03. mennessä, postitetaan lähiviikkoina uudet laskut."

MLL:n Keskusjärjestö pahoittelee virhettä ja sen aiheuttamaa hämmennystä jäsenistössä. Kirjeen voi siis turvallisin mielin avata. Keskusjärjestö on myös lähettänyt jäsenistölle sähköpostiviestin tapahtuneeseen liittyen.

MLL:n jäsenenä tuet tärkeää vapaaehtoistyötämme paikallisten lasten, nuorten ja perheiden hyväksi! Tänäkin vuonna jäsenenä pääset tukemaan kanssamme mm. MLL:n Marskin leikkipuistotoimintaa, Loimaan neuvolan Vahvuutta vanhemmuuteen-ryhmää ja yläkoulujen tärkeää tukioppilastoimintaa. Ja tietysti mahdollistat jälleen monien koko perheen tapahtumien ja retkien toteutumista, kun korona-ajan ohjeistukset sallivat niitä järjestää

MLL:n jäsenenä sinulla on käytettävissäsi OmaMLL-palvelu, jonka kautta voit ladata jäsenkorttisi, maksaa jäsenmaksusi ja päivittää yhteystietosi. OmaMLL-palvelusta löydät näppärästi myös paikalliset ja valtakunnalliset MLL:n jäsenedut.

MLL:n mobiilijäsenkortti on helppo pitää aina mukana matkassa

Tutustu palveluun https://mll.fi/omamll

KIITOS ETTÄ OLET JÄSENEMME!